duminică, 18 octombrie 2015

Avantajele unui contract cu o firma de paza

Odata ce iti creezi o firma, esti obligat atat prin lege, dar si de etica si moralul tau sa o protejezi, ca pe copilul tau. Iti esti tie indatorat, in primul rand sa dai ce ai mai bun pentru a o dezvolta si de a o creste, astfel ca uneori trebuie sa iei masuri de precautie numai pentru a mentine o stare de siguranta.

Uneori putem fi victimele jafurior sau talhariilor, si atunci ni se intampla sa dam vina pe autoritatile statului, cand de fapt, s-ar putea sa fi contribuit si noi la aceasta nenorocire. Pentru a evita orice conflict, orice neplacere, este important sa inchei un contract cu o firma de paza. In functie de activitatea pe care o desfasori s-ar putea sa ai nevoie de interventie rapida sau de paza continua.

Daca de exemplu, anagajezi firma numa pentru interventie rapida, atunci se impune obligativitatea acesteia de a plasa un echipaj in apropierea obiectivului – in acest caz a firmei tale. Daca, pe de alta parte, inchei un contract de paza, atunci vei avea in permanenta un echipaj sau cel putin un agent de paza prezent pe premisele tale.

Unul din marele avantaje al lucrului cu o firma de paza este asigurarea. Firmele profesioniste vor avea o polita de asigurare care va acoperi o eventuala paguba provocata de agentii acesteia.

Astfel, poti dormi linistit, chiar daca ceva este rupt, sau stricat, costurile vor fi acoperite de firma asiguratoare, printr-o simpla cesiune a politei.

Pe langa vigilenta permanenta ce va fi concentrata pe firma ta, beneficiile nu se opresc aici, ele putand fi discutate si pe marginea unui contract. Majoritatea firmelor de paza asigura gratuit, consilierea in privinta serviciilor de care ai nevoie si iti pot crea un contract de servicii personalizate, pretate pe activitatea ta. Este adevarat ca pza continua este mult mai eficienta, insa interventia rapida de la firmele profesionale nu intarzie mai mult de 3 minute. Best Guard Electronics SRL iti poate face un plan de interventie. Trebuie doar sa ii contactezi la numarul de telefon 0724 225 723 sau la adresa de email office@bstpazaprotectie.ro si stai de vorba cu unul dintre consilierii lor. Intra aici pentru mai multe detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu